top of page

Algemene gebruiksvoorwaarden

De volgende gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing na het boeken van een product van PhotoboothGelderland.com en/of het bezoeken van de website en/of sociale mediakanalen van Photobooth Gelderland. 

Gratis transport binnen een straal van 30 km, gemeten vanaf Hummelo. Daarna zal er €1,- per kilometer in rekening worden gebracht. Stel uw evenement vindt plaats in Utrecht. Dat is 90 km. Dan betaald U €60,- extra. 

De hurende partij is verantwoordelijk voor het gebruik van de producten en eventuele schade of verlies tijdens de huurperiode. Verlies of schade aan producten van Photobooth Gelderland door verwijtbaar gedrag van een hurende of derde partij kan worden verhaald bij de hurende partij. De hoogte van de ontstane schade wordt bepaald door Photobooth Gelderland.

 

​Annuleren van een boeking is tot 5 dagen voor het evenement mogelijk. Na dit termijn zullen de kosten in rekening worden gebracht. 

De foto's die gemaakt zijn tijdens een evenement zullen alleen gedeeld worden met de hurende partij van het product. De verdere verspreiding van de foto's vallen onder de verantwoording van de hurende partij. Voor het gebruik van materiaal door Photobooth Gelderland voor marketing doeleinde zal altijd toestemming gevraagd worden aan de hurende partij van de producten. 

 

Alle teksten en foto's op de website en sociale mediakanalen zijn eigendom van Photobooth Gelderland en mogen niet zonder toestemming verspreid worden.

 

Wanneer u akkoord gaat met de algemene voorwaarden, gaat u ook akkoord met het privacybeleid.    

bottom of page