top of page

Extra info

Welkom bij onze Photobooth-verhuurservice! Ontdek een wereld vol plezier, lachen en onvergetelijke momenten. Maak je evenement compleet met onze hoogwaardige en stijlvolle photobooths, die speciaal zijn ontworpen om jouw gasten te betoveren. 

Of het nu gaat om een bruiloft, verjaardagsfeest, bedrijfsevenement of een ander bijzonder moment, onze Photobooths leggen de essentie van het plezier vast en creëren tastbare herinneringen die een leven lang meegaan. Het is niet alleen een foto, het is een ervaring. 

Met een scala aan aanpasbare achtergronden, props en printlay-outs, kunnen jouw gasten hun creativiteit de vrije loop laten en unieke foto's maken. Alle foto's komen in een digitale fotomap, zodat deze gemakkelijk gedeeld kunnen worden. 

Onze professionele en vriendelijke medewerkers staan klaar om je te helpen bij elke stap van het proces, van het kiezen van de perfecte photobooth tot het leveren, installeren en ophalen op jouw gewenste locatie. We streven naar uitmuntendheid in service en zorgen ervoor dat jouw evenement moeiteloos verloopt. 

 

Voeg een vleugje magie toe aan jouw volgende evenement. Reserveer vandaag nog een photobooth en laat de goede tijden rollen!

Regen:

Onze photobooths zijn niet waterbestendig. Hierdoor is het van belang dat er de mogelijkheid is om de photobooth op een droge plek neer te zetten. Ook onze tent is niet volledig waterdicht.  Wanneer het droog is mogen onze spullen buiten staan, echter bij de eerste regendruppel dient de photobooth verplaatst te worden naar een droge plek. 

KOR ondernemer:

Photobooth Gelderland maakt gebruik van de kleineondernemersregeling, hierdoor hoeven wij geen btw af te dragen en mogen wij deze niet doorberekenen aan onze klanten. Hierdoor rekenen wij geen extra kosten (btw) en zijn onze prijzen relatief goedkoop.

bottom of page